Webshop Ledegem

Vanaf 2019 gebeuren de inschrijvingen voor activiteiten van de dienst vrije tijd via een nieuwe webshop. Concreet gaat het over inschrijvingen voor kampen, uitstappen, buitenspeeldag, ...

Zaterdag 16 maart 2019 kan er vanaf 9 uur ingeschreven worden voor Kleuterkriebels (kleuternamiddag op 15 april 2019).

Er kan nog steeds ingeschreven worden voor de kampen in de paasvakantie (eerste week).

Vóór u kan inschrijven moet u eenmalig pre-registreren. Dat is niet meer dan uw account instellen: een login en wachtwoord aanmaken en uw kinderen toevoegen en aan uw account koppelen. Om bij komende activiteiten snel en vlot te kunnen inschrijven, raden wij u ten stelligste aan om meteen uw account in orde te zetten. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Pre-registratie

Stap 1 - Meld je aan als nieuwe gebruiker. Je logt hierbij in als ouder (niet als het in te schrijven kind!). Krijg je de melding 'Dit profiel kan niet worden opgeslagen', neem dan contact op met de dienst vrije tijd. Dit betekent dat je reeds als klant bestaat in onze database en wij achterliggend uw gegevens moeten aanpassen.

Stap 2 - Vul uw persoonlijke gegevens als ouder in onder ‘Mijn gegevens’.

Stap 3 - Ga in het menu ‘Mijn profiel’ naar ‘Relaties’. Klik op ‘Relatie toevoegen’ om uw kinderen 1 voor 1 toe te voegen aan uw account. Vooraleer u het tabblad ‘Overzicht relaties’ invult, ga naar het rechtertabblad ‘Gezinslid koppelen’. Zoek daar via het rijksregisternummer of uw kind al in onze database zit. Kinderen die de voorbije jaren deelnamen aan kampen, speelpleinwerking,… zitten al in ons systeem. Vindt u niks terug, vul dan manueel hun gegevens in via het linkertabblad ‘Overzicht relaties’. De velden met een * zijn verplicht. Voeg enkel je eigen kinderen toe!

Stap 4 - Ga naar het tabblad ‘Activiteiten’ en doe een testinschrijving voor 1 van de activiteiten. Je ontvangt in je mailbox de bevestiging van de testinschrijving. Let wel, dit is nog geen inschrijving voor het krokuskamp. Het is louter een testen van onze webshop. 

Wij staan op de dienst vrije tijd graag klaar om je te helpen bij de pre-registratie van uw account. Aarzel zeker niet om contact op te nemen of langs te komen, dan zetten we samen uw account klaar.

Volgende inschrijvingsmomenten

  • zaterdag 6 april om 9 uur: registratie voor Buitenspeeldag
  • Zaterdag 27 april om 9 uur: kampen zomervakantie